novosti

Ostanite sigurni i lijepo se provedite: savjeti za nezaboravno iskustvo

Napravite sigurnosni plan: Prije nego krenete, odvojite trenutak za izradu sigurnosnog plana. Razmislite o svojim prethodnim noćnim izlascima i identificirajte strategije koje su vam pomogle da se osjećate sigurno. Razmislite o opcijama kao što je izlazak s prijateljima od povjerenja, korištenje aplikacije za dijeljenje prijevoza za prijevoz ili odabir dobro osvijetljenih ruta za siguran odlazak kući.

Hidratacija je ključna: tijekom noćnog izlaska ključno je ostati hidratiziran. Ne zaboravite razmaknuti piće s vodom kako biste izbjegli dehidraciju. Potražite besplatne postaje za vodu i redovito dolijevajte vodu. Održavanjem pravilne hidratacije možete uživati u noći dok će vaše tijelo biti dobro nahranjeno.

Prakse sigurnog seksa: Dajte prednost svom seksualnom zdravlju i prakticirajte siguran seks. Nosite i koristite kondome za zaštitu od spolno prenosivih infekcija. Pristanak i komunikacija puna poštovanja su bitni. Zapamtite, vaša dobrobit i udobnost trebaju uvijek biti na prvom mjestu.

On-line psihološko savjetovanje

Individualno savjetovanje je dostupno 24/7 na Zoom platformi potpuno poštujući privatnost osobe koja ovim putem zatraži pomoć. Dogovorite sastanak na email ili SOS telefon.
Dogovori sastanak

On-line psihološko savjetovanje

Individualno savjetovanje je dostupno 24/7 na Zoom platformi potpuno poštujući privatnost osobe koja ovim putem zatraži pomoć. Dogovorite sastanak na email ili SOS telefon.
Dogovori sastanak
006239
Users Today : 31
Users Yesterday : 36
This Month : 615
Total Users : 6239
Who's Online : 1
calendar-fullchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram