novosti

Lunar festival, Zrće 03. srpanj '24

01. – 04. srpnja 2024.

Lunar Festival je festival elektronske glazbe koji se održavao na plaži Zrće, na otoku Pagu od 01. do 04. srpnja u klubovima  Papaya, Aquarius, Kalypso i Nomad, uz pratnju svjetski poznatih DJ-a. Neki od izvođača su bili: Axmo, Mike Candys, STVW, Tujamo, YouNotUs.

U našoj Cooling zoni koja je uspostavljena u sklopu programa Siguran izlazak dijelili smo besplatnu vodu, safe packove i promotivni materijal. Također, posjetitelji su na našem štandu mogli dobiti savjet za siguran izlazak te s nama podijeliti vlastita iskustva iz noćnih okruženja.

On-line psihološko savjetovanje

Individualno savjetovanje je dostupno 24/7 na Zoom platformi potpuno poštujući privatnost osobe koja ovim putem zatraži pomoć. Dogovorite sastanak na email ili SOS telefon.
Dogovori sastanak

On-line psihološko savjetovanje

Individualno savjetovanje je dostupno 24/7 na Zoom platformi potpuno poštujući privatnost osobe koja ovim putem zatraži pomoć. Dogovorite sastanak na email ili SOS telefon.
Dogovori sastanak
006239
Users Today : 31
Users Yesterday : 36
This Month : 615
Total Users : 6239
Who's Online : 1
calendar-fullchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram