novosti

Ivan

O sigurnosti u klubovima: Nije baš da puno izlazim ali bio sam svjedok raznoraznih, ajmo reći, korištenja opijata u određenim klubovima, tako da ne mogu reći da je baš sigurno.

O mladima i njihovom poznavanju tvari koje koriste: Mislim da nisu svi dovoljno upućeni u sastav tvari, ima njih koji vode računa ali puno njih „igra na slijepo“.

O informacijama u promo materijalu: Takve informacije su uvijek korisne i trebaju doprijeti do svih mladih. Osobno nisam pobornik korištenja psihoaktivnih tvari prilikom izlaska.

On-line psihološko savjetovanje

Individualno savjetovanje je dostupno 24/7 na Zoom platformi potpuno poštujući privatnost osobe koja ovim putem zatraži pomoć. Dogovorite sastanak na email ili SOS telefon.
Dogovori sastanak

On-line psihološko savjetovanje

Individualno savjetovanje je dostupno 24/7 na Zoom platformi potpuno poštujući privatnost osobe koja ovim putem zatraži pomoć. Dogovorite sastanak na email ili SOS telefon.
Dogovori sastanak
006239
Users Today : 31
Users Yesterday : 36
This Month : 615
Total Users : 6239
Who's Online : 1
calendar-fullchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram