novosti

Isplanirajte noćni izlazak radi zabave i sigurnosti: osnovni savjeti koje treba zapamtiti

Adekvatan odmor i prehrana: Pripremite se za noćni izlazak tako da se prije toga dobro naspavate i pojedete obilan obrok. Grickajte cijelu noć kako biste održali razinu energije. Pravilan odmor i prehrana pomoći će vam da ostanete budni i uživate u večeri u potpunosti.

Ostanite hidrirani i izbjegavajte pretjeranu konzumaciju alkohola: Dok uživate u alkoholnim pićima, ne zaboravite paziti na tempo i piti vodu između. Ova praksa će vam pomoći da ostanete hidrirani i spriječiti negativne učinke prekomjerne konzumacije alkohola. Budite svjesni svojih granica i dajte prednost odgovornom pijenju.

Budite odgovoran prijatelj: Pazite na dobrobit svojih prijatelja tijekom noći. Pazite jedno na drugo, a ako netko treba pomoć ili se osjeća nelagodno, budite tu da ga podržite. Nikada ne ostavljajte svoje prijatelje same ako postoji mogućnost opasnosti. Zajedno možete stvoriti sigurnije i ugodnije iskustvo.

On-line psihološko savjetovanje

Individualno savjetovanje je dostupno 24/7 na Zoom platformi potpuno poštujući privatnost osobe koja ovim putem zatraži pomoć. Dogovorite sastanak na email ili SOS telefon.
Dogovori sastanak

Ostali članci

05.09.2023.
24.08.2023.
14.08.2023.
14.08.2023.
14.08.2023.
14.08.2023.

On-line psihološko savjetovanje

Individualno savjetovanje je dostupno 24/7 na Zoom platformi potpuno poštujući privatnost osobe koja ovim putem zatraži pomoć. Dogovorite sastanak na email ili SOS telefon.
Dogovori sastanak
001802
Users Today : 1
Users Yesterday : 18
This Month : 414
Total Users : 1802
Who's Online : 1
calendar-fullchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram