novosti

Blast Fest Martinska 2023

11.-13.kolovoza 2023.

Blast fest je osmišljen kao audio-vizualni festivalski događaj usmjeren na poticanje domaćih izvođača na proizvodnju elektroničke glazbe, dakle djeluje kao platforma koja promovira domaću scenu i umjetnike. Organizira ga Udruga Pozitivan ritam, a ovo je šesto izdanje festivala. Blast fest je manji i intimniji festival s tendencijom ka glazbenoj utopiji, jer je pod organizacijskom palicom nekoliko prijatelja koji dijele ista razmišljanja i ciljeve vezane za ovakva događanja, a to su - okupljanje, bezbrižno druženje, jednakost i uživanje u audio-vizualnim poslasticama. Održava se na plaži Marinska nasuprot Šibenika.

Izvođači su bili: Bakula, Brighton, Chof, El Commando, Eloc, Examine, Foxy, Iggy Dope, Kommoda, Korak, Kornet, Kuna, Labud, Lucy Lyu, MJ Suddani, Mokosh, Šččak, Sczh,.

U našoj Cooling zoni koja je uspostavljena u sklopu programa Siguran izlazak dijelili smo besplatnu vodu, safe packove te majice i kape s logom programa. Također, posjetitelji su na našem štandu mogli pronaći i letke o programu te dobiti savjet za siguran izlazak.

Tijekom podjele uspostavili smo odlične odnose sa posjetiteljima koji su nam omogućili dublji uvid u ponašanja mladih na festivalima  a nekoliko posjetitelja je s nama podijelilo i svoja iskustva iz noćnih izlazaka, posebice o sigurnosti, opasnosti i njihovim savjetima za sigurnost.
S organizatorima, konobarima i ostalim osobljem, imali smo priliku uživati u super druženju te je uspostavljena mreža međusobne podrške za daljnju suradnju. 

On-line psihološko savjetovanje

Individualno savjetovanje je dostupno 24/7 na Zoom platformi potpuno poštujući privatnost osobe koja ovim putem zatraži pomoć. Dogovorite sastanak na email ili SOS telefon.
Dogovori sastanak

Ostali članci

05.09.2023.
24.08.2023.
14.08.2023.
14.08.2023.
14.08.2023.
14.08.2023.

On-line psihološko savjetovanje

Individualno savjetovanje je dostupno 24/7 na Zoom platformi potpuno poštujući privatnost osobe koja ovim putem zatraži pomoć. Dogovorite sastanak na email ili SOS telefon.
Dogovori sastanak
001802
Users Today : 1
Users Yesterday : 18
This Month : 414
Total Users : 1802
Who's Online : 1
calendar-fullchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram