novosti

Beach bites beats Festival Zrće 2024

05. – 09. lipnja 2024.

Beach bites beats festival održava se početkom ljetnih praznika na popularnoj plaži Zrće i obećava najbolju i najbujniju party atmosferu. Na ovom izvanrednom festivalu posjetitelji su mogli živjeti zajedno s DJ-ima u velikoj vili. Nakon što je 2017. prvi put uspješno održan BBB projekt, u ljetnoj sezoni 2024. na plaži Zrće bilo je nekoliko DJ kuća. DJ-evi iz cijelog svijeta doputovali su u Hrvatsku s obožavateljima i prijateljima i uveličali resort festival!

U tjednu od 5. do 9. lipnja 2024. bilo je nekoliko DJ vila u kojima su „partijaneri“ svoje ljetne praznike mogli provesti s nevjerojatnim ljudima u sjajnoj zabavi uz bazen i prodrmati najbolje klubove na svijetu na plaži Zrće!

Festival se održavao u više klubova: Papaya, Kalypso, Cocomo, Nomad, u kojima su nastupali Mike Candys, Liah, Luke Madness, Zenemy, Ragunde & Blvckfire i drugi.

U našoj Cooling zoni koja je uspostavljena ispred klubova u sklopu programa Siguran izlazak dijelili smo besplatnu vodu, safe packove i promotivni materijal. Također, posjetitelji su na našem štandu mogli dobiti savjet za siguran izlazak te s nama podijeliti vlastita iskustva iz noćnih okruženja.

On-line psihološko savjetovanje

Individualno savjetovanje je dostupno 24/7 na Zoom platformi potpuno poštujući privatnost osobe koja ovim putem zatraži pomoć. Dogovorite sastanak na email ili SOS telefon.
Dogovori sastanak

On-line psihološko savjetovanje

Individualno savjetovanje je dostupno 24/7 na Zoom platformi potpuno poštujući privatnost osobe koja ovim putem zatraži pomoć. Dogovorite sastanak na email ili SOS telefon.
Dogovori sastanak
006239
Users Today : 31
Users Yesterday : 36
This Month : 615
Total Users : 6239
Who's Online : 1
calendar-fullchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram