novosti

Balkan wave and blaze festival, Zrće 04. srpanj '24

03. – 06. srpnja 2024.

Balkan Wave and Blaze festival je višednevni glazbeni događaj koji okuplja najbolje regionalne izvođače trap glazbe. Održavao se u Noa Beach Clubu, jednom od najslavnijih mjesta koje se nalazi na kristalno plavoj obali plaže Zrće.

Osim glazbe, bili su i brojni partyji i aktivnosti za podizanje adrenalina te partyji na brodu i bungee jumping. Neki od izvođača su bili: Devito, Voyage, Rasta, Relja, Corona X Rimski, Jala Brat, Buba Corelli.

Od svojih početaka festival pomiče granice događanja kakva poznajemo na plaži Zrće i dovodi potpuno novu publiku. Iz godine u godinu, festival postaje sve veći i dovodi samo pjevače omiljene obožavateljima kako bi se osigurao izvrstan provod!

U našoj Cooling zoni koja je uspostavljena u sklopu programa Siguran izlazak dijelili smo besplatnu vodu, safe packove i promotivni materijal. Također, posjetitelji su na našem štandu mogli dobiti savjet za siguran izlazak te s nama podijeliti vlastita iskustva iz noćnih okruženja.

On-line psihološko savjetovanje

Individualno savjetovanje je dostupno 24/7 na Zoom platformi potpuno poštujući privatnost osobe koja ovim putem zatraži pomoć. Dogovorite sastanak na email ili SOS telefon.
Dogovori sastanak

On-line psihološko savjetovanje

Individualno savjetovanje je dostupno 24/7 na Zoom platformi potpuno poštujući privatnost osobe koja ovim putem zatraži pomoć. Dogovorite sastanak na email ili SOS telefon.
Dogovori sastanak
006239
Users Today : 31
Users Yesterday : 36
This Month : 615
Total Users : 6239
Who's Online : 1
calendar-fullchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram