novosti

Lea

Ja sam iz Rijeke. Osobno sam vidjela da su dečki curama ubacivali nešto u piće. Općenito u klubovima je dosta sigurna atmosfera ali izvan kluba baš i nije. Prva stvar koju pogledam kad dobijem piće je da li mi piće izgleda normalno, da li je led normalan, ima li nekih čudnih mjehurića. Cijelo vrijeme vodim računa da imam čašu u ruci i ne ostavljam piće bez nadzora, mene ili nekog prijatelja. To mi je već postala navika. Svakako podržavam ovakve programe i jako mi je drago da vas vidim tu na Zrću.

On-line psihološko savjetovanje

Individualno savjetovanje je dostupno 24/7 na Zoom platformi potpuno poštujući privatnost osobe koja ovim putem zatraži pomoć. Dogovorite sastanak na email ili SOS telefon.
Dogovori sastanak

On-line psihološko savjetovanje

Individualno savjetovanje je dostupno 24/7 na Zoom platformi potpuno poštujući privatnost osobe koja ovim putem zatraži pomoć. Dogovorite sastanak na email ili SOS telefon.
Dogovori sastanak
006239
Users Today : 31
Users Yesterday : 36
This Month : 615
Total Users : 6239
Who's Online : 1
calendar-fullchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram